Home/Winkel
 • Toen de dijken braken

  27,50 incl. btw
  De nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari 1953 zal altijd in de vaderlandse herinnering gegrift blijven. Die nacht braken de dijken in Zeeland en in delen van Zuid-Holland door een zware storm. Een afschuwelijke watersnoodramp was het gevolg. Bij de familie Flikweert wordt die avond de verjaardag gevierd van de oudste zoon. Zoals zovelen proberen de Flikweerts het vege lijf te redden door op de zolder en uiteindelijk op het dak van de boerderij te klimmen. Daar wachten zij dagen- en nachtenlang op hun redding. De 21-jarige Marrie Flikweert kan alleen maar denken aan Frits, de jonge schoolmeester op wie zij verliefd is. Als Marrie gered is en na een kort verblijf in een opvangcentrum bij een gastgezin in Zwijndrecht belandt, doet zij alle moeite om haar Frits weer te vinden. Maar in die nacht, waarin de dijken braken, is ieders perspectief op het leven veranderd.
 • In gesprek

  30,00 incl. btw
  Herhaaldelijke lastige telefoontjes zorgen ervoor dat Marieke het ouderlijk huis verlaat om op zichzelf te gaan wonen. Maar daarmee houdt het niet op: de beller weet haar ook op haar nieuwe nummer te vinden. Soms denkt ze dat het haar vriend Klaas-Jan is, dan weer verdenkt ze Kees Laban, vooral omdat de beller zichzelf Kees noemt. Maar ze kan het raadsel niet oplossen. Hoe brengt ze dit tot een goed einde?
 • Boven alle vragen 

  25,00 incl. btw
  Hannes Lanting is meesterknecht in een palingrokerij. Omdat hij onzeker is over zijn toekomst, start hij met zijn zoon een winkel in zuurwaren. Zijn privéleven kent bergen en dalen: Hannes en zijn vrouw krijgen naast gezonde (klein)kinderen een zorgenkind dat verstandelijk beperkt is. Een verhaal van verstandshuwelijken, van geld en eer, maar ook van armoede lijden en de gevolgen van eigenbelang.
 • Droomprins

  27,50 incl. btw
  Lydia is een nakomertje in het geslaagde gezin Buysrogge. Haar broers en zussen zijn getrouwd en druk bezig met hun carrières. Via het internet komt Lydia in contact met Romeo en al gauw volgt een ontmoeting. Lydia is in de wolken dat zo’n leuke jongen zoveel belangstelling voor haar heeft. In korte tijd verandert ze zowel in haar uiterlijk als in haar houding. Haar vriendinnen ziet ze nauwelijks meer en het lijkt wel of ze haar thuis niet meer begrijpen wat steeds vaker ruzies tot gevolg heeft. Dan vertelt Romeo haar op een dag dat hij flinke problemen heeft. En Lydia helpt, maar als de droomprins uiteindelijk van zijn paard valt, is het te laat!
 • Enkele reis Harmelen

  27,00 incl. btw
  Begin januari 1962 vindt in Harmelen een ernstig treinongeluk plaats. Drie jonge vrouwen, die bij deze grootste treinramp uit de Nederlandse spoorgeschiedenis gewond zijn geraakt, leren elkaar kennen in het ziekenhuis. Joke, een onderwijzeres die net twee ongelukkige liefdes achter de rug heeft, moet leren leven met haar beenamputatie. Elises gezicht is ernstig gehavend, reden voor haar verloofde om de relatie te verbreken. Marga’s verwondingen vallen mee, maar geen van de drie is zo eenzaam als zij.
 • Dokters huilen niet

  25,00 incl. btw
  Dokters huilen niet van Nel van der Zee is het derde en laatste deel van de ‘Bruid van de dokter-omnibus.’ Els is al sinds de middelbare school verliefd op Gerard, die een paar jaar ouder is. Jaren later werkt ze als verpleegster in hetzelfde ziekenhuis als Gerard, die specialist is geworden. Hij wil liever medisch directeur worden, maar maakt als vrijgezel geen kans. Els accepteert het verstandshuwelijk dat hij haar aanbiedt. Maar kort na de bruiloft, is het duidelijk dat Gerard geen kans op de baan heeft. Het ‘droomhuwelijk’ van Els lijkt meteen te stranden...
 • Doktersassistente voor het leven van Nel van der Zee is het tweede deel van haar intrigerende ‘Bruid van de dokter-omnibus.’ Mieke heeft een vervelende aanvaring gehad met de rijke playboy Charles. Als ze erachterkomt dat hij verloofd is, verbreekt ze meteen de relatie. Ze wil niets meer met mannen te maken hebben. Mieke besluit zich te focussen op haar werk als ze een oudere dame gaat verzorgen. Daar maakt ze kennis met de jonge dokter Tjeerd, maar hij blijkt verloofd te zijn met niemand anders dan de zus van Charles…
 • Haar eerste patiënt

  26,00 incl. btw
  Haar eerste patiënt is het eerste deel van de meeslepende ‘Bruid van de dokter-omnibus’ van Nel van der Zee. Nicolette ziet dat haar ouders stuk gaan op de ambitie van haar moeder om haar zangcarrière te hervatten. Als leerling-verpleegster in een ziekenhuis probeert ze alles te doen om het geluk van haar ouders te herstellen. Maar ze moet ook zichzelf niet uit het oog verliezen. Gelukkig is er iemand in het ziekenhuis die haar goed in de gaten houdt…
 • Maudy, een mensenkind

  28,00 incl. btw
  In Maudy, een mensenkind leren we Maudy, het zusje van Anne van Wiersum kennen. Anne trouwt met Tom Steendam, die ook al jong zijn ouders verloor. De zorg voor de vijftienjarige Maudy gaat gepaard met veel onrust in het leven van Tom en Anne. Dit is het eerste deel van de Maudy trilogie.
 • Een trein reed voorbij

  26,00 incl. btw
  De titel van deze bundel is één van de prachtige verhalen die Leni Saris in het begin van haar carrière schreef. Zoals vele van haar fans wel zullen weten vindt zij een kort verhaal te beperkend en gebruikte zij deze korte verhalen vaak als voorstudies voor een roman. Toch is deze bundel een onmisbare aanvulling op de collectie van Leni Saris, daar deze verhalen geschreven zijn in een periode toen de auteur nog niet zo vermaard was als heden. De korte verhalen werden gepubliceerd in tijdschriften die niet meer bestaan, zoals Eva en De prins. Soms zal de trouwe Leni Saris-fan bij het lezen een gevoel van herkenning beleven, dan is het verhaal later een ‘side-story’ in één van haar romans geweest. Maar de verhalen zijn altijd anders. Daar alle vertellingen gepubliceerd zijn vóór de jaren zeventig, zullen er maar weinig lezeressen zijn die ze ooit hebben gelezen. Enkele van de verhalen zijn voor deze bundeling nog door de auteur bewerkt, maar hebben hun authenticiteit nimmer verloren.
 • Laura’s tweestrijd

  27,50 incl. btw
  Het gezin van Joy en Edo van Waal lijkt in alles harmonieus te zijn: zoon Pieter heeft zojuist zijn studie glansrijk afgesloten, dochters Yvette en Laura zijn leuke, vlotte meiden en de ouders hebben een fijn huwelijk en werken hard aan hun carrière, zowel zakelijk als sociaal. Lijkt, want eigenlijk is het allemaal maar schijn. Als Laura haar vriend Hidde Goldewijk komt voorstellen, wordt er toch wat bedenkelijk gekeken naar die jongen in een rolstoel. Maar het wordt nog erger als Yvette van de een op andere dag haar huur heeft opgezegd en uit haar studentenkamer is vertrokken. Niemand weet waar ze zit en haar ouders maken zich grote zorgen. Als blijkt dat ze zich bij een sekte heeft aangesloten en al haar banden met familie en vrienden wil verbreken, komt Laura in actie. Zij is niet van plan haar zuster op te geven en zet alles in het werk om haar uit de greep van ‘die vrienden’ te krijgen. Maar dat dát niet zo eenvoudig gaat, wordt al snel duidelijk.
 • Dilemma

  25,00 incl. btw
  Renske de Wit is eenentwintig en moeder van de vierjarige Roos. Ze woont bij haar zus en zwager in huis en heeft al jaren een relatie met Peter. Nu ze haar opleiding heeft afgerond wil ze hard gaan werken aan haar carrière als modeontwerpster. Het lijkt alsof Renske alles prima geregeld heeft, maar haar rustige leventje wordt op zijn kop gezet als Peter haar voor een moeilijke keuze stelt. Dan duikt Diederik, haar vroegere vriendje en de vader van haar dochtertje, ineens weer op en tot overmaat van ramp verloopt in haar nieuwe werkkring ook niet alles zo soepel als ze gehoopt had.
 • De opvolger

  27,50 incl. btw
  Dorien Kampers is wanhopig en kapot van verdriet als ze hoort dat haar vriend Chiel Brandsma is verongelukt. Ze hield zielsveel van hem en bovendien heeft ze net ontdekt dat ze zwanger is. Het contact met Chiels ouders wordt meteen verbroken: die accepteerden haar absoluut niet als eventuele schoondochter, omdat zij van eenvoudige komaf is. Van haar eigen vader en moeder heeft Dorien ook weinig steun te verwachten. Vertwijfeld probeert ze een nieuwe richting aan haar leven te geven: ze zoekt een baan, verhuist en krijgt een zoontje. Ze blijft verbitterd; ze heeft moeite met de reacties van haar omgeving en wijst nieuwe relaties en vriendschappen af. Na verloop van tijd krijgt haar leven weer glans - niet in de laatste plaats door Chiels opvolger.
 • De weg terug

  27,00 incl. btw
  Sinds het overlijden van haar vader is Nicole een stil, teruggetrokken meisje. Ze krijgt weinig aandacht van haar moeder, een situatie die nog verergert als haar moeders vriend het huis verlaat. Weer raakt ze iemand kwijt waar ze aan gehecht is. Ze stort zich in de armen van haar vriendje Jordy en trekt bij hem in op zijn armoedige zolderkamer. Als ze in geldproblemen raken blijkt Jordy het echter niet zo goed met haar voor te hebben. Hij sleurt haar mee in de wereld van de prostitutie en zo glijdt Nicole langzaam maar zeker steeds dieper de afgrond in. Ze heeft er alles voor over om Jordy te behouden. Pas als hij zijn ware gezicht heeft laten zien, beseft ze waar ze mee bezig is. Maar ze kan nergens naar toe, de weg terug naar een normaal bestaan lijkt voor haar afgesneden. Zonder dat ze het weet zijn er echter hulptroepen actief om haar te helpen die weg te vinden. Het lukt haar er weer bovenop te komen, met een wel heel bijzondere beloning als gevolg...
 • Pokerface

  25,00 incl. btw
  Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de rand van de stad. Ze heeft een kleine hond als metgezel die vrijwel overal mee naar toe gaat. Een paar jaar geleden heeft ze gebroken met haar laatste vriend. Ze is een romantisch type die het liefst buitenaf zou wonen met veel ruimte om zich heen. Jennifer wordt gaandeweg het verhaal verliefd op Luuk, maar weet niet of ze hem kan vertrouwen. Luuk is personeelsfunctionaris bij een zeepfabriek, waar ze ‘undercover’ onderzoek doet voor de krant naar het illegaal dumpen van afval.
 • Incognito

  25,00 incl. btw
  Sofie de Wit is jarenlang door het leven gegaan als het bekende fotomodel Sophia Whittam. Ze heeft een aantal nare ervaringen met de roddelpers. Als ze erachter komt dat haar ouders zijn overleden, besluit ze haar vroegere naam weer aan te nemen en haar identiteit te verbergen. Terwijl ze vecht om de voogdij over haar twaalf jaar jongere zusje te krijgen, komt ze erachter dat het toch minder gemakkelijk is dan het lijkt om onder te duiken. Er komen een paar heel verschillende mannen in haar leven, die zich niet laten afschrikken door haar pogingen mensen zoveel mogelijk op afstand te houden.
Prijs
Auteur
Ahern, Cecilia (2)
Anna Enquist (2)
Anne West (1)
Archem, Johanne A. van (21)
Baantjer & De Waal (6)
Baantjer Inc. (1)
Baantjer, A.C. (11)
Baer, Judy (1)
Baker-Kline, Christina (1)
Barrett, S.M. (1)
Beek, Ina van der (19)
Beem, Joanna (4)
Beemsterboer, Afra (2)
Beishuizen, Tineke (7)
Berg, Greetje van den (42)
Berg, Marjan van den (14)
Berg, Sandra (13)
Berg, Yvonne van den (1)
Bergen, Annegreet van (1)
Bernlef (3)
Bijl, Martine (2)
Binchy, Maeve (4)
Blixen, Karen (1)
Blum, Jenna (1)
Boter, Iris (2)
Bovenkamp, Mariëlle (4)
Bradford, Barbara Taylor (10)
Bradley, Alan (1)
Brands, Jenne (1)
Brenters, Marlies (1)
Breukelen, Anita van (3)
Brokken, Jan (1)
Brontë, Emily (1)
Brookfield, Amanda (1)
Brouwers, Jeroen (3)
Brown, Eleanor (1)
Burgers-Drost, Julia (44)
Burgers-Drost, Julia / Diest, Marjolein van (2)
Bye, John H. de (1)
Cechov, Anton (1)
Christie, Agatha (9)
Christie, Agatha & Hannah, S. (1)
Claes, Catalijn (15)
Clancy, Tom (2)
Clancy, Tom & Telep, Peter (1)
Colgan, Jenny (1)
Commandeur, Tanya (1)
Cookson, Catherine (15)
Corporon, Yvette Manessis (1)
Couperus, Louis (2)
Crichton, Michael (1)
Crispijn, Margreet & Reina (5)
Crispijn, Reina (10)
D'Anjou, Louise (1)
De Waal & Baantjer (7)
Dehnerdt, Eleonore (1)
Dehouck, Bram (1)
Dekkers, Midas (1)
Deveraux, Jude (1)
Diane Broeckhoven (2)
Dickens, Charles (1)
Dickens, Charles / Christian Andersen, Hans (1)
Dijkshoorn, Nico (1)
Dis, Adriaan van (1)
Diverse auteurs (2)
Doff, Neeltje (1)
Dongen, Angelique van (13)
Doorn, Dani van (3)
Dorrestein, Renate (9)
Dorsten, Johan van (1)
Doughty, Louise (1)
Douglas, Louise (2)
Downham, Jenny (1)
Dullemen, Inez van (1)
Edwards, Kim (1)
Ellen, Lupko (4)
Elsen, Marijke van den (3)
Enquist, Per Olov (1)
Evans, Harriet (7)
Ferrante, Elena (9)
Fforde, Katie (13)
Fields, Sheila (1)
Fitzgerald, F. Scott (1)
Flaubert, Gustave (1)
Fleur, Maartje (1)
Foekens, Simone (3)
Fortier, Anne (1)
Fossum, Karin (9)
Franke, Tess (1)
Frederiks, Philip en Lili (1)
Fried, Amelie (1)
Geffen, Wim van (1)
George, Nina (2)
Geras, Adèle (2)
Gerrard, Nicci (1)
Gielens, Carla (1)
Gils, Ad van (1)
Goodwin, Daisy (1)
Graaf, Anke de (10)
Gregory, Philippa (1)
Griffiths, Sharon (1)
Grimm, Hans Herbert (1)
Groult, Benoîte & Flora (1)
Haagmans, Tamara (1)
Haasse, Hella S. (2)
Hage, Jetty (7)
Hart, Maarten 't (1)
Hatcher, Robin Lee (5)
Hawkins, Paula (1)
Henke, Roxanne (1)
Heyink, Joost (1)
Hickman, Patricia (1)
Hilderbrand, Elin (5)
Hill, Teresa (1)
Hoes, Isa (1)
Hoiting, Natascha (1)
Hollander, Ellen den (1)
Holt, Penelope J. (1)
Hoogstraaten, Marianne en Theo (4)
Hoorn, Margreet van (1)
Hooyberghs, Anne-Marie (4)
Howard, Elizabeth Jane (1)
Huygens, Daniel Johannes (1)
Ietje Liebeek-Hoving (1)
Jackson, Michelle (1)
Jacobs, Kate (2)
James, Erica (1)
Jansen, Leoni (1)
Jong, Wilfried de (1)
Jonkman, Lisette (1)
Judd, Alan (2)
Judith Fanto (1)
Kessels, Loek (1)
Keuls, Yvonne (1)
King, Gillian (1)
Kinsella, Sophie (1)
Klein, Jan W. (1)
Kleinloog, Hetty (1)
Koen, Marriët (1)
Kooiman, Margreeth (3)
Korthuis, Pieter Bart (1)
Kramer, Marian (1)
Kruijt, Petra (3)
Kwok, Jean (1)
Land, Mia (4)
Lark, Sarah (2)
Larsson, Stieg (2)
Leisure, Constance (1)
Leni Saris (3)
Lichtenstein, Olivia (1)
Liebeek-Hoving, Ietje (1)
Lina, Ellen (2)
Linden, Marja van der (3)
London, Jack (2)
Luiten, Hetty (43)
Mak, Gerard (1)
Maljers, Margreet (16)
Mansell, Jill (29)
Marle, Marjan van (5)
Martinusen, Cindy (2)
Marxveldt, Cissy van (3)
McKinley, Tamara (1)
McLeod, Cynthia (1)
McPartlin, Anna (1)
Meer, Olga van der (32)
Meer, Vonne van der (1)
Middelbeek, Mariëtte (13)
Mien van 't Sant (1)
Mingelen, Ferry (1)
Moriarty, Liane (1)
Morton, Kate (1)
Mudder, Marian (1)
Mulder, Siska (1)
Murdin, Paul (1)
Mörike, E. (1)
Nanne, Gerard (1)
Neihardt, John G. (1)
Nijnatten, Angelique van (1)
Nijnatten-Doffegnies, H.J. van (1)
Northup, Solomon (1)
Nuys, Lia van (2)
O'Hanlon, Redmond (1)
Oosterbroek-Dutschun, Annie (11)
Otten, Almar (3)
Otten, Christine (1)
Palin, Michael (1)
Parmentier, Selma (1)
Pasternak, Anna (1)
Peetz, Monika (3)
Penning, Ynskje (3)
Peters, Karin (8)
Peters, Suzanne (13)
Pilcher, Robin (1)
Poel, J.F. van der (19)
Pol, Marieke van der (1)
Poort, Nicolle (1)
Pradas, Nuria (1)
Prowse, Amanda (11)
Raife, Alexandra (1)
Rasters, Gaby (2)
Remarque, Erich Maria (1)
Riessen, Joop van (9)
Rijn, Linda van (20)
Robbins, Harold (1)
Roberts, Nora (10)
Roep, Nanda (2)
Roobol, Femke (4)
Rosnay, Tatiana de (7)
Rozema, Kirstin (3)
Ruebsamen, Helga (1)
Ruiters, Els (7)
Sanna, Lucy (1)
Sant, Mien van 't (5)
Saris, Leni (21)
Saunders, Kate (1)
Scherstra, Martin (2)
Scherstra-Lindeboom, Mattie (1)
Schmitz, Marleen (3)
Schoon, Mary (4)
Schuttevaêr-Velthuys, N. (1)
Shelley, Mary (1)
Shreve, Anita (1)
Siepel, Hans (1)
Sietsma, Anne (1)
Simon Carmiggelt (1)
Simsion, Graeme (3)
Simsion, Greame (1)
Slok, Job (1)
Smeets, Mart (2)
Smet, Henriëtte de (3)
Smith, Annette (3)
Snyder, Carrie (1)
Sparks, Nicholas (4)
Spielman, Lori Nelson (1)
Spijker, Rita (4)
Steeg-Stolk, Hanny van de (2)
Steel, Danielle (50)
Steenbeek, Rosita (1)
Stevenson, R.L. (1)
Stevenson, Robert Louis (2)
Stiekema, Eline (1)
Stockett, Kathryn (1)
Stokes, Penelope J. (1)
Strien, Bianca van (7)
Stroink, Michiel (1)
Tamaro, Susanna (1)
Tennenbaum, Silvia (1)
Terlouw, Jan (3)
Terlouw, Jan & Sanne (1)
Terlouw-van Hulst, Alexandra (2)
Tessa de Loo (1)
Thijssing-Boer, Henny (43)
Thijssing-Boer, Henny / Vriens, José (1)
Thomése, P.F. (1)
Tiesema, Bob (1)
Trollope, Joanna (1)
Uittenhaaghe, Dominique & Marit (2)
Vaessen, Henk (2)
Veenstra, Jan (1)
Veldkamp, Gea (1)
Velmans-van Hessen, Edith (1)
Ven-Rijken, Ria van der (5)
Verlinden, Roos (8)
Vermaat, Carla (5)
Vermeer, Suzanne (5)
Verschuur, Rita (1)
Verweij, Geertrude (9)
Vijver, Hélène (3)
Vis, Jacob (2)
Visser, Judith (1)
Viëtor, Nelleke (5)
Vlugt, Simone van der (16)
Vogel, Jolande (2)
Voskuil, J.J. (1)
Vreugdenhil, Mies (3)
Vriens, José (23)
Vriens, José / Thijssing-Boer, Henny (1)
Waal, Simon de (2)
Wagendorp, Bert (1)
Wageningen, Gerda van (54)
Wages, Margreet (1)
Walker, Diann (1)
Walter, Nicole (1)
Weber, Millie & Eve Keller (1)
Weldon, Fay (5)
Wetering, Jan Willem van de (1)
Willett, Marcia (7)
Williams, Beatriz (2)
Williams, John (1)
Willis, Sarah (1)
Wisse, Clemens (15)
Wit, Eva de (2)
Witte, Astrid (2)
Witte, Witte (1)
Woolley, Lucy (1)
Wouda, Suzanne (1)
Woudstra, Marieke (1)
Young, Louisa (1)
Zafón, Carlos Ruiz (1)
Zama, Farahad (1)
Zee, Nel van der (7)
Zoeteman-Meulstee, Thea (2)
Zwaan, Josha (2)
den Uil- van Golen, A. (1)
karin Peters (1)
margreet Wagers (1)
slee, carry (1)
Bindwijze
Laat allemaal zien
Hardbound (171)