Home/Winkel
 • Het leven tegemoet

  26,00 incl. btw
  Op de dag van hun vijfjarig huwelijk ziet Nora ineens duidelijk hoezeer Hugo en zij elkaar ontgroeid zijn. Hugo streeft naar aanzien en materiële welstand. Hij is trots op hun dure woning en snelle auto. Nora zegt dit allemaal weinig. Voor haar geldt als belangrijkste het krijgen van een kind: pas dan zal hun huwelijk volmaakt zijn. De teleurstelling over het uitblijven van een zwangerschap kan ze niet met Hugo delen. Van een onderzoek wil hij al helemaal niets horen. Terwijl Nora’s leven beheerst wordt door het verlangen naar een kind, raakt Hugo steeds verder van haar verwijderd. Hij zoekt troost bij een andere vrouw. Als haar vriendin Iris wel een baby krijgt, maar daarop in een ernstige postnatale depressie belandt, begint Nora te beseffen dat ook aan het moederschap schaduwkanten zitten. Toch moet er nog heel wat gebeuren voordat Hugo en Nora elkaar terugvinden en zij allebei inzien dat een huwelijk zonder kinderen ook de moeite waard kan zijn.
 • Bijna verdwaald

  28,00 incl. btw
  In de familieroman Bijna verdwaald van bestsellerauteur Gerda van Wageningen heeft Monetta Cratz een pleegzusje dat voor veel moeilijkheden zorgt. Hierdoor besluit Monetta elders een baan te zoeken en op kamers te gaan wonen. Rien, een van de mannelijke collega’s op kantoor, valt de vrouwen lastig. Eerst ondergaan de vrouwen het gedrag van hun mannelijke collega, tot er grenzen overschreden worden en stappen ondernomen moeten worden. Dat blijkt nog helemaal niet zo eenvoudig, want wie kan Monetta in vertrouwen nemen? Bijna verdwaald van Gerda van Wageningen is een boeiende familieroman over hedendaagse problemen, maar bovenal is het een verhaal over vertrouwen.
 • Genoeg!

  27,50 incl. btw
  Als Krista haar oude liefde Noud weer tegenkomt, kan ze niet ontkennen dat ze nog altijd gevoelens voor hem heeft. Maar Noud heeft een verleden als drugsgebruiker en crimineel. Niet bepaald een type waarmee je nog lang en gelukkig kunt leven. Maar Noud zegt echter dat hij zijn leven heeft gebeterd. Hij is haar nooit vergeten en belooft dat alles anders zal worden als ze het met hem aandurft. Krista gaat ervoor en het lijkt goed te gaan, totdat ze hem er opnieuw op betrapt iets te hebben gebruikt.
 • Crisis

  28,50 incl. btw
  Flora Jongergouw werkt parttime als kapster in de zaak van haar schoonzusje en beste vriendin Isabel. Ze lijkt gelukkig getrouwd met Hugo, heeft twee lieve kinderen en een knus huis. Maar toch knaagt er onvrede in haar binnenste. Hugo is te vaak van huis en komt zijn afspraken slecht na. Ze leven meer naast elkaar dan mét elkaar. In het weekendje weg met de ‘meiden van de salon’ ontmoet ze haar vroegere vriend Simon. Hij heeft alles wat zij mist en ze vernieuwt het contact en ze blijven elkaar zien. Het kan niet uitblijven dat Hugo van hun relatie hoort en hij besluit tijdelijk bij zijn zus en zwager te gaan wonen. Als ook haar kinderen zich tegen haar dreigen te keren, ontstaat bij Flora de twijfel over haar besluit en stapelen zich de problemen op!
 • Ontembaar als de zee

  28,50 incl. btw
  De jonge, ambitieuze Amber krijgt in Ontembaar als de zee van Martin Scherstra een baan als dierenarts op een eiland. Ze werkt samen met de oude dierenarts Jonno Helder, die het werk vanwege zijn gezondheid niet meer alleen aankan. Eenmaal op het eiland lijkt het Amber wel alsof de tijd heeft stilgestaan. De traditioneel ingestelde eilandbewoners vinden dat een vrouw geen mannenwerk behoort te doen. Maar Amber had de beste papieren voor de baan, en wat is daar dan mis mee? Heel wat, vindt het Dorpsbelang. Dierenarts Helder ziet dat anders: Amber is een aanwinst voor de praktijk en het eiland. Helaas is een andere eilandbewoner, Merel van Kammen, minder blij met de aanwinst. Zij ziet met lede ogen aan hoe haar zoon Wieger verliefd wordt op Amber en doet er alles aan om de jonge vrouw dwars te zitten. Het wordt Amber werkelijk van alle kanten moeilijk gemaakt.
 • Een dag later

  25,00 incl. btw
  Als ze zestien jaar is, heeft Franka Kokshoorn een stormachtige relatie met de veel oudere Eric. Als blijkt dat ze zwanger is, biecht hij op dat hij getrouwd is. Na lang twijfelen, staat Franka haar kind Romy af. Als Franka na zestien huwelijksjaren plots zwanger is, komen alle emoties terug. Franka besluit haar dochter op te sporen. Het eerste contact verloopt moeizaam. Franka is te opdringerig en ook haar relatie met Romy's 'moeder' is moeizaam. Maar met Arjan, de 'vader' van Romy kan ze wel erg goed overweg. Bij hem vindt ze meer begrip dan bij haar eigen man.
 • Over grenzen heen

  26,00 incl. btw
  Elise Halewijn is een meisje van negentien jaar dat opgroeit in een klein dorp, in een warm gezin. De ontmoeting met Abdul in de jeansshop waar ze werkt, verandert haar rustige leventje ingrijpend. Ze is direct onder de indruk van deze Marokkaanse jongen met een heel andere religieuze en culturele achtergrond dan zij. Als hun relatie bekend wordt, valt de buitenwereld over hen heen. Ze worden geconfronteerd met de vele vooroordelen die er heersen, met onbegrip en afkeuring. Samen zoeken ze naar overeenkomsten, maar er blijven wel verschillen. Zullen die verschillen de overhand krijgen of is het mogelijk om ‘over grenzen heen’ te kijken?
 • De boeren van de Baakhoeve

  25,00 incl. btw
  De boeren van de Baakhoeve gaat over de familie Hardink. De eigenaar bewoont de boerderij met zijn kleindochter Mette en er zijn verder geen opvolgers. Mette raakt zwanger van een arme boerenzoon. Ze blijft met haar zoon op de boerderij en trouwt later met de pachter. Het huwelijk is niet echt gelukkig. Als haar man jong overlijdt, trouwt ze alsnog met haar grote liefde, de vader van haar zoon.
 • Elsbeth

  51,00 incl. btw
  Elsbeth’s toekomst ziet er rooskleurig uit, ook al ontbreekt het haar niet aan moeilijkheden. Haar moeder is na de dood van haar man opnieuw getrouwd en ofschoon Elsbeth het uitstekend kan vinden met haar tweede vader, is de verhouding met zijn kinderen vaak moeilijk. Als haar een tragisch ongeval overkomt, waarvan de gevolgen groot zijn, vragen we ons vol spanning af of er ooit een ommekeer naar geluk zal komen.
 • Cindy’s gelukkig weekend

  25,00 incl. btw
  Een jonge vrouw beleeft een romantisch weekend in Enkhuizen... Dan vroeg hij: ‘Je was niet eerder in Enkhuizen, hè? En je komt beslist uit een grote stad. Amsterdam of Rotterdam. Je kunt ook uit het buitenland komen, Frankrijk bijvoorbeeld. Omdat je uitspraak…’ ‘Ik woon in Italië,’ antwoordde ik. Ik keek naar het glanzende peper- en zoutstelletje op het witte tafellaken. Vlak bij Verona. Maar ik logeer voor enkele weken in Amsterdam.’ ‘Italië,’ hij keek met belangstelling naar me, ‘je woont in ltalië, maar je spreekt goed Hollands.’ ‘Ja,’ ik knikte, ‘mijn moeder is een Nederlandse en ook onze hulp komt uit Holland. Zij leerden me de Nederlandse taal. Mijn moeder werd in Enkhuizen geboren.’
 • Lentebruid

  30,50 incl. btw
  De zusjes Tamboer wonen in de boerderij van hun oom Giel. Ze hebben al jaren geleden hun ouders verloren. De oudste zus, Jalien, is licht gehandicapt en heeft haar levensdoel gevonden in allerlei artistieke bezigheden. De jongste, Berbel, weet nog niet goed wat ze met haar leven wil aanvangen. Ze krijgt een baan aangeboden in de nieuwe supermarkt in het dorp. Daar maakt ze indruk op Victor van Houten, de zoon van de eigenaar. Hij is echter niet de enige die van haar gecharmeerd is. Uiteindelijk volgt de jonge Berbel haar eigen hart.
 • Alles is te koop

  27,00 incl. btw
  Aaltje is gelukkig met Jelle en hun zoontje, totdat blijkt dat ze fors rood staat en steeds over haar kredietlimiet heen gaat. Jelle beschuldigt haar van koopverslaving, zij ziet het niet zo zwaar. Ze hebben het toch goed? Die schulden lossen ze samen wel op. Maar voor Jelle is de maat vol. Zonder overleg beslist hij dat hij wil scheiden. Aaltjes wereld stort in. Maar ze moet blijven vechten, want die schuld moet en zal worden afgelost. Het liefst zo snel mogelijk!
 • De jaren daarna

  28,00 incl. btw
  Als de vader van Mirthe Nijman sterft, blijft ze achter met vele vragen. Waarom wilde hij nooit over het verleden praten en wat betekent de foto in een mysterieus gedenkboekje, waarop hij met een onbekende man in Duits uniform staat? Mirthe is vastbesloten uit te zoeken wat er gebeurd is in die donkere, naoorlogse dagen in Enschede. Ze besluit terug te gaan naar Twente, de geboortestreek van haar vader. Tijdens haar zoektocht maakt Mirthe een ramp van grote omvang mee, als met een enorme knal het vuurwerk tot ontploffing komt.
 • Zandvoort aan Zee

  27,50 incl. btw
  Een heerlijke familievakantie slaat om in een nachtmerrie als Mandy’s zus tijdens een strandwandeling spoorloos verdwijnt. Mandy gaat op onderzoek uit, maar het spoor leidt in een ongelooflijke richting… Als de moeder en stiefvader van Mandy hun twaalfenhalfjarig huwelijk willen vieren, bestaat daarvoor geen betere plaats dan Zandvoort aan Zee, de plek waar ze elkaar destijds ook het jawoord gaven. Maar wat een onbezorgde familievakantie had moeten worden, verandert na een paar dagen in een regelrechte nachtmerrie als Judith na een lange strandwandeling niet meer terugkomt in de vakantievilla. In paniek gaat Mandy haar zoeken, maar haar zus lijkt van de aardbodem weggevaagd te zijn. De politie wordt ingeschakeld, maar ook die kan Judith niet vinden. Wel wordt een belangrijke aanwijzing ontdekt, waardoor Mandy zelf betrokken lijkt. Hoe goed kent Mandy haar eigen familieleden eigenlijk? Waarom staat de ex van haar vriend ineens voor de deur? En wat heeft de mysterieuze afspraak in de agenda van haar zus te betekenen?
 • Het erfrecht van de scheve

  26,00 incl. btw
  In Het erfrecht van de scheve gaat de door een ongeluk gehandicapte boerenzoon Gijs de Wit door het leven met de bijnaam ‘de scheve’. Als bakkerszoon Wim Blakel verkering krijgt met zijn mooie zus Cobie, ziet vader De Wit in Wim meer de opvolger van zijn kapitale hoeve dan in zijn eigen zoon. Een conflict dreigt, want Gijs geeft niet op!
 • De Vlierhoeve

  31,00 incl. btw
  Hoe groot het verschil tussen rijk en arm is, ervaart boerenzoon Joop de Vlier als hij verliefd wordt op de dochter van een eenvoudige daggelder. Geld trouwt geld, zegt zijn vader en hij is faliekant tegen het huwelijk. Maar Joop is in De Vlierhoeve vastbesloten door te zetten.
Prijs
Auteur
Ahern, Cecilia (2)
Anna Enquist (2)
Anne West (1)
Archem, Johanne A. van (23)
Baantjer & De Waal (6)
Baantjer Inc. (1)
Baantjer, A.C. (9)
Baer, Judy (1)
Baker-Kline, Christina (1)
Barrett, S.M. (1)
Beek, Ina van der (19)
Beem, Joanna (4)
Beemsterboer, Afra (2)
Beishuizen, Tineke (7)
Berg, Greetje van den (44)
Berg, Marjan van den (14)
Berg, Sandra (13)
Berg, Yvonne van den (1)
Bergen, Annegreet van (1)
Bernlef (3)
Bijl, Martine (2)
Binchy, Maeve (3)
Blixen, Karen (1)
Blum, Jenna (1)
Boter, Iris (2)
Bovenkamp, Mariëlle (4)
Bradford, Barbara Taylor (10)
Bradley, Alan (1)
Brands, Jenne (1)
Brenters, Marlies (1)
Breukelen, Anita van (3)
Brokken, Jan (1)
Brontë, Emily (1)
Brookfield, Amanda (1)
Brouwers, Jeroen (3)
Brown, Eleanor (1)
Burgers-Drost, Julia (43)
Burgers-Drost, Julia / Diest, Marjolein van (2)
Bye, John H. de (1)
Cechov, Anton (1)
Christie, Agatha (9)
Christie, Agatha & Hannah, S. (1)
Claes, Catalijn (14)
Clancy, Tom (2)
Clancy, Tom & Telep, Peter (1)
Colgan, Jenny (1)
Commandeur, Tanya (1)
Cookson, Catherine (14)
Corporon, Yvette Manessis (1)
Couperus, Louis (2)
Crichton, Michael (1)
Crispijn, Margreet & Reina (5)
Crispijn, Reina (10)
D'Anjou, Louise (1)
De Waal & Baantjer (7)
Dehnerdt, Eleonore (1)
Dehouck, Bram (1)
Dekkers, Midas (1)
Deveraux, Jude (1)
Diane Broeckhoven (2)
Dickens, Charles (1)
Dickens, Charles / Christian Andersen, Hans (1)
Dijkshoorn, Nico (1)
Dis, Adriaan van (1)
Diverse auteurs (2)
Doff, Neeltje (1)
Dongen, Angelique van (13)
Doorn, Dani van (3)
Dorrestein, Renate (9)
Dorsten, Johan van (1)
Doughty, Louise (1)
Douglas, Louise (2)
Downham, Jenny (1)
Dullemen, Inez van (1)
Edwards, Kim (1)
Ellen, Lupko (4)
Elsen, Marijke van den (3)
Enquist, Per Olov (1)
Evans, Harriet (7)
Ferrante, Elena (9)
Fforde, Katie (13)
Fields, Sheila (1)
Fitzgerald, F. Scott (1)
Flaubert, Gustave (1)
Fleur, Maartje (1)
Foekens, Simone (3)
Fortier, Anne (1)
Fossum, Karin (9)
Franke, Tess (1)
Frederiks, Philip en Lili (1)
Fried, Amelie (1)
Geffen, Wim van (1)
George, Nina (2)
Geras, Adèle (2)
Gerrard, Nicci (1)
Gielens, Carla (1)
Gils, Ad van (1)
Goodwin, Daisy (1)
Graaf, Anke de (12)
Gregory, Philippa (1)
Griffiths, Sharon (1)
Grimm, Hans Herbert (1)
Groult, Benoîte & Flora (1)
Haagmans, Tamara (1)
Haasse, Hella S. (2)
Hage, Jetty (7)
Hart, Maarten 't (1)
Hatcher, Robin Lee (5)
Hawkins, Paula (1)
Henke, Roxanne (1)
Heyink, Joost (1)
Hickman, Patricia (1)
Hilderbrand, Elin (5)
Hill, Teresa (1)
Hoes, Isa (1)
Hoiting, Natascha (1)
Hollander, Ellen den (1)
Holt, Penelope J. (1)
Hoogstraaten, Marianne en Theo (4)
Hoorn, Margreet van (1)
Hooyberghs, Anne-Marie (4)
Howard, Elizabeth Jane (1)
Huygens, Daniel Johannes (1)
Ietje Liebeek-Hoving (1)
Jackson, Michelle (1)
Jacobs, Kate (2)
James, Erica (1)
Jansen, Leoni (1)
Jong, Wilfried de (1)
Jonkman, Lisette (1)
Judd, Alan (2)
Judith Fanto (1)
Kessels, Loek (1)
Keuls, Yvonne (1)
King, Gillian (1)
Kinsella, Sophie (1)
Klein, Jan W. (1)
Kleinloog, Hetty (1)
Koen, Marriët (1)
Kooiman, Margreeth (3)
Korthuis, Pieter Bart (1)
Kramer, Marian (1)
Kruijt, Petra (3)
Kwok, Jean (1)
Land, Mia (4)
Lark, Sarah (1)
Larsson, Stieg (2)
Leisure, Constance (1)
Leni Saris (3)
Lichtenstein, Olivia (1)
Liebeek-Hoving, Ietje (1)
Lina, Ellen (2)
Linden, Marja van der (3)
London, Jack (2)
Luiten, Hetty (43)
Maljers, Margreet (15)
Mansell, Jill (29)
Marle, Marjan van (5)
Martinusen, Cindy (2)
Marxveldt, Cissy van (2)
McKinley, Tamara (1)
McLeod, Cynthia (1)
McPartlin, Anna (1)
Meer, Olga van der (34)
Meer, Vonne van der (1)
Middelbeek, Mariëtte (13)
Mien van 't Sant (1)
Mingelen, Ferry (1)
Moriarty, Liane (1)
Morton, Kate (1)
Mudder, Marian (1)
Mulder, Siska (1)
Murdin, Paul (1)
Mörike, E. (1)
Nanne, Gerard (1)
Neihardt, John G. (1)
Nijnatten, Angelique van (1)
Nijnatten-Doffegnies, H.J. van (1)
Northup, Solomon (1)
Nuys, Lia van (2)
O'Hanlon, Redmond (1)
Oosterbroek-Dutschun, Annie (11)
Otten, Almar (3)
Otten, Christine (1)
Palin, Michael (1)
Parmentier, Selma (1)
Pasternak, Anna (1)
Peetz, Monika (3)
Penning, Ynskje (3)
Peters, Karin (8)
Peters, Suzanne (13)
Pilcher, Robin (1)
Poel, J.F. van der (19)
Pol, Marieke van der (1)
Poort, Nicolle (1)
Pradas, Nuria (1)
Prowse, Amanda (11)
Raife, Alexandra (1)
Rasters, Gaby (2)
Remarque, Erich Maria (1)
Riessen, Joop van (9)
Rijn, Linda van (21)
Robbins, Harold (1)
Roberts, Nora (9)
Roep, Nanda (2)
Roobol, Femke (4)
Rosnay, Tatiana de (7)
Rozema, Kirstin (3)
Ruebsamen, Helga (1)
Ruiters, Els (7)
Sanna, Lucy (1)
Sant, Mien van 't (6)
Saris, Leni (22)
Saunders, Kate (1)
Scherstra, Martin (3)
Scherstra-Lindeboom, Mattie (1)
Schmitz, Marleen (3)
Schoon, Mary (4)
Schuttevaêr-Velthuys, N. (1)
Shelley, Mary (1)
Shreve, Anita (1)
Siepel, Hans (1)
Sietsma, Anne (1)
Simon Carmiggelt (1)
Simsion, Graeme (3)
Simsion, Greame (1)
Slok, Job (1)
Smeets, Mart (2)
Smet, Henriëtte de (2)
Smith, Annette (2)
Snyder, Carrie (1)
Sparks, Nicholas (3)
Spielman, Lori Nelson (1)
Spijker, Rita (4)
Steeg-Stolk, Hanny van de (2)
Steel, Danielle (50)
Steenbeek, Rosita (1)
Stevenson, R.L. (1)
Stevenson, Robert Louis (2)
Stiekema, Eline (1)
Stockett, Kathryn (1)
Stokes, Penelope J. (1)
Strien, Bianca van (7)
Stroink, Michiel (1)
Tamaro, Susanna (1)
Tennenbaum, Silvia (1)
Terlouw, Jan (3)
Terlouw, Jan & Sanne (1)
Terlouw-van Hulst, Alexandra (2)
Tessa de Loo (1)
Thijssing-Boer, Henny (43)
Thijssing-Boer, Henny / Vriens, José (1)
Thomése, P.F. (1)
Tiesema, Bob (1)
Trollope, Joanna (1)
Uittenhaaghe, Dominique & Marit (2)
Vaessen, Henk (2)
Veenstra, Jan (1)
Veldkamp, Gea (1)
Velmans-van Hessen, Edith (1)
Ven-Rijken, Ria van der (6)
Verlinden, Roos (8)
Vermaat, Carla (4)
Vermeer, Suzanne (5)
Verschuur, Rita (1)
Verweij, Geertrude (9)
Vijver, Hélène (3)
Vis, Jacob (2)
Visser, Judith (1)
Viëtor, Nelleke (5)
Vlugt, Simone van der (16)
Vogel, Jolande (2)
Voskuil, J.J. (1)
Vreugdenhil, Mies (2)
Vriens, José (26)
Vriens, José / Thijssing-Boer, Henny (1)
Waal, Simon de (2)
Wagendorp, Bert (1)
Wageningen, Gerda van (55)
Wages, Margreet (1)
Walker, Diann (1)
Walter, Nicole (1)
Weber, Millie & Eve Keller (1)
Weldon, Fay (5)
Wetering, Jan Willem van de (1)
Willett, Marcia (7)
Williams, Beatriz (2)
Williams, John (1)
Willis, Sarah (1)
Wisse, Clemens (16)
Wit, Eva de (2)
Witte, Astrid (2)
Witte, Witte (1)
Woolley, Lucy (1)
Wouda, Suzanne (1)
Woudstra, Marieke (1)
Young, Louisa (1)
Zafón, Carlos Ruiz (1)
Zama, Farahad (1)
Zee, Nel van der (9)
Zoeteman-Meulstee, Thea (2)
Zwaan, Josha (2)
den Uil- van Golen, A. (1)
karin Peters (1)
margreet Wagers (1)
slee, carry (1)
Bindwijze
Laat allemaal zien
Hardbound (171)