Betaling

Betaling is mogelijk op de volgende wijzen:

  • Via iDEAL, betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig. Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
  • Via factuur
  • Mister Cash (voor België)

Verzending en levering

Is uw bestelling volledig afgerond dan ontvangt u per email een bevestiging van uw bestelling. In deze bevestiging staat het bestelnummer en het totaalbedrag van de boeken inclusief verzendkosten en BTW.
Bij betaling geldt als datum van betaling de datum van creditering op onze bankrekening.
Artikelen worden binnen 3 dagen verstuurd na ontvangst van uw betaling.
Verzending is voor risico koper. Op aanvraag en met extra kosten kan uw bestelling verzekerd verzonden worden.

Ruilen/ terugzenden

Ruilen of terugzenden is mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst.
Het boek en de eventuele originele verkoopverpakking moeten wel in ongeschonden en ongebruikte staat zijn, zover redelijkerwijs mogelijk is. Alle extra kosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening van de koper. Neem voor omruilen of terugzenden alstublieft contact op via info@groteletter.nl. Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. Indien u de boeken niet omruilt, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 kalenderdagen terug op uw rekening.

Reclamatie

U wordt geacht de boeken, zodra deze door u zijn ontvangen, binnen 7 dagen te keuren en vast te stellen of de producten in orde zijn.
Bij foutieve levering of fabricagefouten zorgen wij voor GRATIS herlevering of restitutie van het betaalde. Neem hiervoor contact op viainfo@groteletter.nl.
Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd. De in de branche gebruikelijke afwijkingen en/of verschillen in kwaliteit, maat, model of afwerking kunnen geen grond zijn voor reclamatie.

Inschrijvingen

Uitgeverij Oorsprong is ingeschreven bij KvK Zwolle onder nummer 8196858 en bij de belasting onder nummer NL123088574B02.
Uitgeverij Oorsprong is lid van de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers VZU te Amsterdam.

Algemeen

  • Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, die door de afnemer en Uitgeverij Oorsprong gesloten worden.
  • Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is Nederlands recht toepasselijk.
  • Op al onze aanbiedingen zijn deze leverings- en betalingscondities van toepassing.